Pages Menu
TwitterFacebook

Објавио - | 1 comment

Карте православних манастира

Карте православних манастира

Православни манастири, неоспорно сведочанство вековне борбе за духовно и национално битисање српског народа, представљају непроцењиво богатство и културни бисер. Налазе се на великом простору и привлаче све већи број посетилаца. Неки долазе искључиво ради духовног јединства са својом светом црквом, а неки инспирисани културном потребом да се доживи нешто ново, да се упознају нови људи и културе других простора.
Православни манастири не привлаче својом грандиозношћу, они фасцинирају својом прошлошћу и вековима дугом историјом. Пролазили су кроз бурна времена, паљени су и рушени, али их је народ увијек обнављао и у њима налазио духовно уточиште и веру. Издавач ових карти није имао друге намере осим да Вам пружи најкраћи одговор на питање где се православни манастири налазе и како је до њих најлакше доћи. Све друго најбоље је лично доживети.

karte-manastira-dva

1 Коментар

  1. дгхфхдх

Оставите коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>